SERIGRAFIA BARCELONA

Una aproximació a la nostra empresa .
Serigrafia Barcelona presta serveis de serigrafia a nivel nacional. La seu principal d'aquesta marca està representada per Jomagraf, una empresa familiar amb anys de recorregut, i es troba a deu minuts de la ciutat de Barcelona.
llegir més

Què els hi oferim?

Serveis de Serigrafia finalistes integrals.

Elaborem productes finals. Des del disseny gràfic fins a la recollida vosté no haurà de preocupar-se de res, doncs els nostres serveis abarquen qualsevol tipus d'acabament: impressions, brillantor d'un element, plecs, ensobrats,... Ho fem possible amb:

Serveis per a professionals.
Encarregui a la nostra empresa allò que el seu taller no és capaç de fer, o que no podria lliurar a temps. Serigrafia Barcelona ofereix serveis de serigrafia sectorials per a professionals.
llegir més

El nostre compromís

"El nostre compromís és amb la feina ben feta. Els productes que oferim només poden complir les espectatives dels nostres clients si són de primera qualitat."

Mariano Argudo

Gerent

"Sobreviure tants anys, sobreviure a tantes crisis econòmiques només es pot dur a terme si poses en la teva feina tota la teva atenció; cada impressió, cada full, és una obra complerta".

José Argudo
Director